Kalix Tele24 och Personlig Svarsservice är numera en del av Responda Group. Välkommen till oss!

öka tillgängligheten svarsservice

5 tips för att öka tillgängligheten för dina kunder

Med över 30 års erfarenhet av att förbättra tillgängligheten för våra uppdragsgivare och leverera enastående service till deras kunder, har vi samlat våra bästa tips för att hjälpa dig att förbättra kundupplevelsen och därigenom öka kundnöjdheten.

1. Implementera en strategi för flera kommunikationskanaler:

Erbjud dina kunder flera kommunikationskanaler för att kontakta ditt företag, såsom telefon, e-post, chatt, sociala medier och webbformulär. Genom att vara närvarande på olika plattformar kan du möta kundernas olika preferenser när det gäller kommunikation.

2. Etablera tydliga kommunikationsrutiner:

Skapa tydliga rutiner och riktlinjer för hur ditt team ska hantera inkommande förfrågningar och vilka svarstider som förväntas. Genom att ha tydliga processer på plats kan du säkerställa att inga förfrågningar faller mellan stolarna och att kunderna får snabba och likadana svar.

3. Investera i automatisering och självbetjäning:

Använd tekniken som finns för att automatisera vanliga uppgifter och frågor genom att t ex implementera chatbots och självbetjäningsportaler där kunderna själva kan få svar på enklare frågor. Detta kan avlasta ditt supportteam och ge kunderna omedelbara svar även utanför vanliga arbetstider.

4. Förstå kundens behov av omedelbara svar:

Förstå att dagens kunder förväntar sig snabba svar och lösningar på sina frågor och problem. Prioritera därför att svara på förfrågningar så snabbt som möjligt, även om det bara är för att bekräfta att ärendet har mottagits och kommer att hanteras.

5. Utbilda och uppmuntra ditt team:

Se till att ditt supportteam är välutbildat och kapabelt att hantera olika situationer och kundbehov. Uppmuntra dem att vara proaktiva och engagerade i att lösa kundernas problem och erbjuda bra service. Genom att investera i ditt teams kompetens och välbefinnande kan du säkerställa att de är redo att möta kundernas behov när de än dyker upp.

Genom att implementera dessa tips kan ditt företag förbättra sin tillgänglighet och erbjuda en bra kundupplevelse som skiljer er från konkurrenterna och bygger starka och lojala kundrelationer.

Tveka inte att kontakta oss, så hjälper vi dig gärna!

Kontakta oss

010-184 00 00

Öppet dygnet runt

Rulla till toppen