Kalix Tele24 och Personlig Svarsservice är numera en del av Responda Group. Välkommen till oss!

ENERGI- OCH ELBOLAG

kundservice för energi- och el-bolag

Vi är experter på kundservice för energi- och el-bolag

De senaste åren så har tjänsterna inom energi och el-bolag blivit allt fler och i vissa fall mer komplexa. Utvecklingsområden inom solenergi, fjärrvärme. kräver ofta att en hög expertis hos medarbetarna på kundservice för att kunna besvara de frågor som kunderna har. Företag inom branschen måste kunna säkerställa pålitliga och funktionella lösningar ifall det blir stora störningar eller avbrott.

 

En bra kundservice ger nöjdare kudner

De senaste åren så har prisfrågan varit den dominerande frågan hos kunderna till energibolagen. Som ett led i detta så finns det idag ett allt större intresse kring hur man kan påverka sin förbrukning och energiförsörjning, och att prata energifrågor har blivit lika vanligt som att prata väder.

 

Kundupplevelsen påverkas i hög grad av tillgänglighet och möjligheten att få snabba och professionella svar oavsett vilken kanal som används. Det är avgörande att problem hanteras på ett professionellt och välkomnande sätt.

 

Kontakten med en kundserviceagent kan vara den enda personliga interaktionen en kund har med ditt företag. Därför kan denna kontakt utgöra en avgörande faktor för kundens helhetsupplevelse och blir en viktig kanal för er för att kunna sälja mer.

Fördelar med outsourcad kundservice:

TILLGÄNGLIGET

Dina kunder får alltid kontakt med din verksamhet även vid eventuella störningar

ÖKAD FÖRSÄLJNING

Våra erfarna agenter är vana vid att hantera el-kunder samt att göra merförsäljning och uppgraderingar av kunder.

NÖJDA KUNDER

Att finnas tillgänglig och ge professionell service och ett personligt bemötande ökar kundnöjdheten.

Så här tycker några av våra kunder

Kontakta oss

010-184 00 00

Öppet dygnet runt

Rulla till toppen