Kalix Tele24, Personlig Svarsservice, Call4U, K2C och H1 Communication är numera en del av Responda Group. Välkommen till oss!

kundservice svarsservice

Responda Groups kundservice växer förbi svarsservice i omsättning

Responda Group, tidigare mest känt för sin svarsservice, har nått en ny milstolpe: företagets kundservice har nu vuxit sig större än svarsservicen när det gäller omsättning. För första gången i företagets historia står nu kundservicedelen för den större delen av Responda Groups intäkter, en tydlig indikation på företagets framgångsrika satsning på detta affärsområde. Detta markerar en viktig förändring för företaget som tidigare varit mest känt för sin expertis inom svarsservice.

Responda Group har under de senaste åren gjort strategiska satsningar på att utveckla och expandera sitt kundserviceerbjudande. Dessa satsningar har nu burit frukt och resulterat i en stark tillväxt inom detta affärsområde.

“Vi är otroligt glada över att vår satsning på kundservice har gett resultat,” säger Sofia Stridh, CCO för Responda Group. “Detta är ett bevis på vårt teams hårda arbete och vårt åtagande att möta våra kunders växande behov på ett proaktivt och effektivt sätt. Samtidigt vill jag understryka att svarsservice fortsatt kommer att vara en mycket viktig del av vår verksamhet. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla båda dessa områden för att kunna erbjuda våra kunder det bästa möjliga stödet.”

Framöver planerar Responda Group att fortsätta utveckla båda sina affärsområden, med en ambition att ytterligare stärka sin marknadsposition och leverera förstklassig service till sina kunder.

För mer information vänligen kontakta:

Marcus Lindqvist, VD Responda Group
Mail: Marcus.lindqvist@respondagroup.com 
Tel: +46 70-252 85 63

Om Responda Group

Responda Group är ett ledande svenskt kundserviceföretag. Våra 600 medarbetare hanterar årligen fler än 10 miljoner kundkontakter – åt mer än 3 500 uppdragsgivare. Vår passion är att genom innovativ, effektiv och kvalitativ service leverera värdeskapande kundupplevelser och stärkta relationer. 

Responda Group grundades 1992 och omsätter cirka 350 MSEK på årsbasis med god lönsamhet. Bolaget har verksamhet i Stockholm, Eskilstuna, Kalix, Haparanda, Östersund, Arbrå, Ronneby, Helsingborg samt Halden i Norge. 

Kontakta oss

010-184 00 00

Öppet dygnet runt

Rulla till toppen