Kund | Partner

Call Center Stockholm

Ett Callcenter Sverige sköter olika typer av trafik åt företag. Det kan vara utgående telefontrafik i form av försäljning eller undersökningar, till att sköta om kundtjänst eller andra typer av inkommande telefontrafik. De flesta företag lejer bort sitt callcenter till en extern specialist.

Respondas Callcenter Sverige hanterar alla typer av inkommande telefontrafik åt ett brett spektrum av klienter. Allt från helhetsansvar för kundtjänst och telefonväxel, till att besvara de samtal som inte hinns med. Kontoret är beläget i Danderyd och verksamheten har idag 25 anställda.

Anlita Respondas Callcenter Sverige, vilka är fördelarna?

Genom åren har vi skaffat oss en ganska klar uppfattning om varför det är lönsamt för våra kunder att anlita Respondas Callcenter Sverige.

Här är några:

 Kunden kan fokusera helhjärtat på kärnverksamheten, dvs det som faktiskt skapar intäkter.

 Kunden betalar bara för den faktiska mängd samtal som Responda tar hand om.

 Respondas tekniska plattform är avancerad och ser till att alla samtal besvaras i tid och att kopplade samtal effektivt landar hos rätt person.

 Personalen på Responda älskar sitt jobb, är tillmötesgående och hjälpsam i varje samtal, samt specialutbildade för varje kunds verksamhet för att det inte ska märkas att samtalet besvaras hos ett callcenter.

Fyll i formuläret så förklarar vi närmare hur Respondas Callcenter Sverige kan avlasta och samtidigt höja kvaliteten på Ert kundbemötande.

Vi hälper dig vidare

Scroll to Top