Kalix Tele24 och Personlig Svarsservice är numera en del av Responda Group. Välkommen till oss!

Trainplanet kundservice

Trainplanet

Kundservicemedarbetare som tar kundresan hela vägen!

Om Trainplanet

Plattformen som Trainplanet tillhandahåller är en bokningssida för tågresor med både inrikes- och utrikesresor. Där kan man som företag eller privatperson söka upp, samt boka, tågrutter runtom i Europa. Trainplanets målsättning är att erbjuda resenärer det enklaste och mest effektiva sättet att boka resor inrikes och internationellt med tåg.  

“Målsättningen är som den alltid har varitatt erbjuda resenärer det enklaste och mest effektiva sättet att resa inrikes- och internationellt med tåg. Till detta hör att supporta kunder och resenärer med den information och inspiration de behöver.” Trainplanet

Bokningsplattformen grundades år 2014 och blev marknadsledande 2016 i samband med att de grundade Interail.se. År 2019 tar H1 över kundservicen för att tillhandahålla en servicefunktion som fungerar både som kundsupport och reseförsäljare. 

Läs mer om Trainplanet

Vår kundservicelösning för Trainplanet

Våra kundservicemedarbetare fungerar som reseförsäljare utöver deras roll som allmän kundservicesupport. De säljer privatresor, affärsresor, gruppresor och konferensresor – och tjänsten erbjuder även färdiga paket där vår personal sätter ihop individuella lösningar enligt önskemål, samt avbokningsskydd. Genom vårt utbildningsverktyg är de mycket kunniga inom den tjänst som Trainplanet levererar och är utbildade för att hjälpa resenärer med reseplanering och tågbokning – både över telefon och mail. 

“Inrikesresor kan bokas med lätthet från alla Sveriges tågoperatörer direkt genom hemsidan. För ett mer personligt bemötande så erbjuder Tågbokningen.se även alternativet att ta kontakt med våra kompetenta resekonsulter och boka din resa genom antingen mail eller telefon.”

Kundrelevanta kompetenser

Kundservicemedarbetare med säljkunskaper 

För Trainplanet har kundservicemedarbetaren en central roll som reseförsäljare och behöver därför besitta viss typ av säljkunskap. I rekrytering är det därför viktigt att hitta personer med både säljvana och ett brinnande intresse för service och support. Under utbildningsprocessen säkerställer vi att våra medarbetare kan leverera båda dessa delar.

Certifierad kompetens  

Genom H1s utbildningsverktyg säkerställer vi cerfierad kompetens hos våra medarbetare och garanterar en god service samt en bra kundupplevelse. Detta kompletteras med de ISO-certifieringar som H1 besitter, som bland annat säkerställer en kvalitativ onboarding-process. Våra ISO-certifiering visar på ett arbete som utförs efter uppsatta standarder vilket säkerställer en god leverans.

"Vi på Responda Group är mycket glada över att få vara med, och bidra, till utvecklandet av klimatsmarta resor genom att underlätta bokningar för resenärer."

Kontakta oss

010-184 00 00

Öppet dygnet runt

Rulla till toppen