Kalix Tele24 och Personlig Svarsservice är numera en del av Responda Group. Välkommen till oss!

Kundservice Kundcase Profundo

Profundo

Tillsammans med Profundo utvecklar vi service för givarorganisationer!

Om Profundo

Profundo Fundraising AB utvecklar CRM system och servicetjänster för medlems- och insamlingsbranschen i Sverige och Norge. Med en gedigen kompetens inom området hjälper de flera olika organisationer i deras arbeten. Bland deras kunder finns t ex WWF, SSRS och Bröstcancerförbundet.

Profundo Fundraising AB bildades 2022 i Sverige men har en lång historik under företagasnamnet PressData i Stockholm AB och Flowy Information AB. I Norge har Profundo A/S varit verksamma i 35 år.

Läs mer om Profundo.

Vår kundservicelösning för Profundo

Att förvalta organisationers medlemmar och givare kräver god kunskap utifrån vad de olika varumärkena står för och en förståelse att man representerar det varumärket i sina kundserviceärenden. I ett nära samarbete har ProFundo och H1 utvecklat och förfinat samarbetet genom åren för att ge bästa möjliga service till medlems- och givarorganisationerna.

Våra kundservicemedarbetare hanterar fler olika typer av ärenden, som frågor om organisationen, hur man skänker en gåva och vad det innebär att bli medlem. Vi tar hand om ärenden som kommer in via telefon och e-post men också backoffice administration som att skicka ut minnes- och hyllningsgåvor, lägga in medlemmar, registrera betalningar. Detta ger en givarservice som tar hand om helheten med syfte att stärka relationen till givaren/medlemmen för organisationen.

”H1 är en viktig del i vårt erbjudande för att leverera en helhetslösning till medlems- och insamlingsmarknaden. Genom ett nära samarbete och utbyte av idéer kan vi gemensamt utveckla service för våra uppdragsgivare.”

Kundrelevanta kompetenser

Dedikerade medarbetare

I detta uppdrag har vi flera medarbetare som är dedikerade till Profundo som är experter på alla typer av uppgifter i detta uppdrag med lång erfarenhet att arbeta med givarservice. Vi utvecklar rutiner för kundhanteringen och står för input till hur CRM systemet kan utvecklas för att bli ännu bättre.

 

Flexibla system

H1 har över 10 års erfarenhet inom insamlingsbranschen och har tillsammans med Profundo utvecklat detta arbete över åren. Branschen har konstant växt och utvecklats speciellt inom CRM system och betalningslösningar. På H1 har vi stor erfarenhet av att arbeta i olika CRM system – och vetskapen av att vara en viktig del i systembyten där input från kundservice är av stor vikt.

”Att få arbeta med ett uppdrag med så många olika delar där vi får vara en del av helheten är spännande och vår kunskap om CRM system kommer här väl till pass. Dessutom är det en förmån att få arbeta med denna typ av viktiga uppdrag.”

Kontakta oss

010-184 00 00

Öppet dygnet runt

Rulla till toppen