Kalix Tele24 och Personlig Svarsservice är numera en del av Responda Group. Välkommen till oss!

Responda Group agents

RESPONDA GROUP FÖRVÄRVAR PERSONLIG SVARSSERVICE AB OCH STÄRKER SITT KUNDSERVICEERBJUDANDE

Responda Group är en ledande svensk leverantör av kundservice, de meddelade idag att de avtalat om att förvärva Personlig svarsservice AB och stärker därmed sitt erbjudande ytterligare inom SME segmentet. Förvärvet är en del av Responda Groups strategi för att utöka sitt erbjudande och ytterligare stärka sin kapacitet som den ledande leverantören inom outsourcad kundservice.

 

– Vi är mycket glada över att välkomna Personlig svarsservice som en del av Responda Group. Detta förvärv är ytterligare ett steg för oss i vår tillväxtresa, eftersom det ytterligare kommer att stärka vårat kundserviceerbjudande till små och medelstora kunder.” säger Joakim Ögren, VD Responda Group.

 

– Vi är mycket glada över att Personlig svarsservice blir en del av Responda Group. De delar vårt engagemang och vårt fokus på att leverera fantastisk kundservice. Som del av Responda Group kommer verksamheten att kunna vidareutvecklas ytterligare för att nå nya nivåer, säger Richard Ahnell och Niklas Berg ägare och grundare av Personlig svarsservice AB.

Om Responda Group

Responda Group är ett ledande svenskt kundserviceföretag. Våra 250 medarbetare hanterar dagligen fler än 20 000 kundkontakter – åt mer än 2 500 uppdragsgivare. Vår passion är att genom innovativ, effektiv och kvalitativ service leverera värdeskapande kundupplevelser och stärkta relationer. Responda Group grundades 1992 och omsätter cirka 120 MSEK på årsbasis med god lönsamhet. Bolaget har verksamhet i Stockholm, Eskilstuna, Kalix och Haparanda

Om Personlig svarsservice

Personlig svarsservice erbjuder ökad tillgänglighet för företag med hjälp av telefonpassning, bemannad webbchatt och service i form av tidbokningar. Vår ambition är att alltid ligga i framkant inom kundservicelösningar och professionellt bemötande åt våra kunder. Genom att öka tillgängligheten i telefon och webb höjer vi våra kunders servicenivå och ökar lönsamheten i deras verksamhet. Affärsområdet svarsservice startades 2004 och var då en del av systerbolaget GCM. 2013 bildades det egna bolaget Personlig svarsservice. Företaget ligger idag beläget i Stockholm (Bromma/Mariehäll). För mer information besök www.personligsvarsservice.se

För ytterligare information och frågor kontakta:

Joakim Ögren, VD Responda Group
Tel: 070-164 21 00 
Email: joakim.ogren@respondagroup.com

Rulla till toppen