Kalix Tele24 och Personlig Svarsservice är numera en del av Responda Group. Välkommen till oss!

Responda Group

Responda Group växer och stärker sin närvaro i Haparanda

Responda Group, ledande leverantör av outsourcad svars- och kundservice, meddelar idag en strategisk förändring i sin geografiska närvaro genom att samla produktionen i Norrbotten till gemensamma lokaler i Haparanda. Detta steg är en del av företagets tillväxtstrategi och syftar till att optimera kompetens, utvecklingsmöjligheter för medarbetare samt effektivisera rekryteringsprocessen. 

Beslutet att samla produktionen i Haparanda kommer efter noggrant övervägande och analys. I och med Kalix och Haparandas geografiska närhet, samt förvärvet av H1 som innebar fler medarbetare i Haparanda, identifierades behovet av att konsolidera lokalerna. Som ett resultat av detta kommer kontoret i Kalix att stängas. 

 

“Vi ser fram emot att hälsa våra medarbetare välkomna till våra gemensamma lokaler i Haparanda. Vi tar med oss vår samlade erfarenhet från över 30 framgångsrika år i Kalix och förenar den i Haparanda. Genom att samla vår produktion på ett ställe, stärker vi inte bara vår närvaro i regionen, utan också vårt engagemang gentemot den lokala gemenskapen och dess tillväxt”, meddelar Marcus Lindqvist, CEO Responda Group. 

 

Beslutet att samla produktionen i Haparanda markerar en viktig del i Responda Groups strategi för tillväxt och hållbarhet. Företaget ser fram emot att fortsätta sin verksamhet med en starkare närvaro i Haparanda och därigenom bidra till lokal utveckling och sysselsättning. 

 

 

För ytterligare information och vänligen kontakta:
Marcus Lindqvist, CEO Responda Group
Tel: 070-252 85 63
Mail: marcus.lindqvist@respondagroup.com

 

Om Responda Group 

Responda Group är ett ledande svenskt kundserviceföretag. Våra 500 medarbetare hanterar årligen fler än 10 miljoner kundkontakter – åt mer än 3 500 uppdragsgivare. Vår passion är att genom innovativ, effektiv och kvalitativ service leverera värdeskapande kundupplevelser och stärkta relationer.  

Responda Group grundades 1992 och omsätter cirka 300 MSEK på årsbasis med god lönsamhet. Bolaget har verksamhet i Stockholm, Eskilstuna, Kalix, Haparanda, Östersund, Arbrå samt Halden i Norge.  

Kontakta oss

010-184 00 00

Öppet dygnet runt

Rulla till toppen