Kalix Tele24 och Personlig Svarsservice är numera en del av Responda Group. Välkommen till oss!

Telefonist på distans

Responda Group tillhandahåller telefonist på distans, dvs professionell svarstjänst åt företag, som tar hand om allt ifrån tillfälliga telefonitjänster till hela ansvaret för kundtjänst och växeltelefoni.

Hur tjänar vi på att anlita telefonist på distans?

Att anlita svarsservice blir allt populärare. Förutom att det är avlastande finns det andra, ekonomiskt lönsamma, anledningar att outsourca sin telefoni.

Det är flexibelt. En telefonist på distans är inte fast anställd och kunden betalar för den faktiska telefontrafiken. Man kan säga att kostnaden följer arbetsbördan. Under intensiva perioder med hög telefonbelastning kostar det mer, och under lugnare perioder blir kostnaden väldigt låg. Kostnadseffektivt eftersom det inte innebär att någon personal sitter sysslolös ens under korta perioder.


Kunden kan lägga allt fokus på kärnverksamheten. Det är trots allt där expertisen och lönsamheten ligger. Responda Groups telefonister är expert på att hantera telefontrafik. Den logiken känns ganska självklar.


Responda Group är experter på telefonitjänster. Vårt avancerade växelsystem håller högsta kvalitet och våra telefonister är erfarna. För varje kund specialutbildas personalen. Allt för att kunna göra ett så bra jobb som möjligt.


Utifrån kundens behov tar Responda Group antingen hand om alla inkommande samtal till växelnumret. Eller enbart de samtal som kunden inte hinner med idag. Nivån på samarbetet bestäms tillsammans med kunden. Oavsett var ribban läggs kommer Responda Group representera kunden på ett professionellt och representativt vis.


Läs mer om hur vi kan hjälpa dig att skapa framtidens servicelösningar.

Vi hjälper dig gärna

Rulla till toppen