Kund | Partner

Telefonist på distans

Responda tillhandahåller professionell svarstjänst åt företag. En telefonist på distans som tar hand om allt ifrån tillfälliga telefonitjänster till hela ansvaret för kundtjänst och växeltelefoni.

Hur tjänar vi på att anlita en telefonist på distans?

Att anlita en telefonist på distans blir allt populärare. Förutom att det är avlastande finns det andra, ekonomiskt lönsamma, anledningar att leja bort sin telefoni.

Det är flexibelt. En telefonist på distans är inte fast anställd och kunden betalar för den faktiska telefontrafiken. Man kan säga att kostnaden följer arbetsbördan. Under intensiva perioder med hög telefonbelastning kostar det mer, och under lugnare perioder blir kostnaden väldigt låg. Kostnadseffektivt eftersom det inte innebär att någon personal sitter sysslolös ens under korta perioder.

Kunden kan lägga allt fokus på kärnverksamheten. Det är trots allt där expertisen och lönsamheten ligger. Respondas telefonist på distans är expert på att hantera telefontrafik. Den logiken känns ganska självklar.

Responda är verkligen experter på telefonitjänster. Vårt avancerade växelsystem håller högsta kvalitet och våra telefonister på distans är erfarna. För varje kund specialutbildas personalen. Allt för att kunna göra ett så bra jobb som möjligt.

Utifrån kundens behov tar Responda antingen hand om alla inkommande samtal till växelnumret. Eller enbart de samtal som kunden inte hinner med idag. Nivån på samarbetet bestäms tillsammans med kunden. Oavsett var ribban läggs kommer Responda representera kunden på ett professionellt och representativt vis.

Vi hälper dig vidare

Scroll to Top