Kalix Tele24 och Personlig Svarsservice är numera en del av Responda Group. Välkommen till oss!

Telefonitjänster

RResponda Group tillhandahåller professionella telefonitjänster åt företag. Vi är ledande svenskt kundserviceföretag med 30 års erfarenhet. 

Varför betala för telefonitjänster?

Förutom att det är avlastande finns det flera riktigt bra anledningar till varför det är smart att leja bort sina telefonitjänster.

Det är flexibelt. Många företag har intensiva perioder med många samtal och betydligt mindre samtal under resterande tid. Den ojämna arbetsbördan gör det dyrt och svårt att anställa telefonister. Som kund till Responda Group är inte det längre ett problem. De intensivare perioderna kommer att kosta lite mer medan kostnaden sjunker avsevärt under perioder av mindre samtal.

Kunden kan fokusera på kärnverksamheten. Det är trots allt där lönsamheten och expertisen ligger. Att låta en expert på telefonitjänster sköta hanteringen av telefontrafiken är egentligen ganska logiskt.

Responda Group är verkligen experter på telefonitjänster. Vårt avancerade växelsystem håller högsta kvalitet och våra telefonister har lång erfarenhet. Personalen specialutbildas och skräddarsys för varje kunds verksamhet. Allt för att kunna sköta er telefonisttjänst på ett så detaljerat och kompetent vis som möjligt.

Utifrån kundens behov tar Responda Group antingen hand om alla inkommande samtal till växelnumret. Eller besvara de samtal som inte hinns med. Den här nivån bestämmer Ni själva. Oavsett var ribban läggs kommer Responda vara självgående och sköta Era telefonisttjänster på ett professionellt och representativt vis.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig att skapa framtidens servicelösningar.

Vi hjälper dig gärna

Rulla till toppen