Kalix Tele24, Personlig Svarsservice, Call4U och H1 Communication är numera en del av Responda Group. Välkommen till oss!

Tilläggstjänster

Dina kunder förtjänar den bästa kundupplevelsen

Gör din kundservice ännu bättre

Ta del av våra tilläggstjänster inom kundservice för att ta en en kundservice till nästa nivå och skapa framtidens servicelösningar. Våra lösningar är skalbara och flexibla med kundupplevelsen i fokus där vi kan vara en del i er tillväxtresa. Vi erbjuder en rad olika tilläggstjänster och integrationsmöjligheter beroende på vad ni behöver hjälp med. Allt för att era kunder ska få den bästa möjliga kundupplevelsen.

Ett urval av våra tilläggstjänster:

 • Teamsintegration
 • AD koppling
 • Kalenderkoppling
 • Visselblåsartjänst
 • Statistikrapporter
 • App
 • Våra tilläggstjänster

  Stärker ditt varumärke

  Våra resurser besitter hög kompetens och har lång erfarenhet inom sina områden. Vi handplockar spetskompetens för att för att säkerställa att dina behov tillgodoses och att dina kunder får ett gott intryck av ditt varumärke.

  Stor konkurrensfördel

  En bra kundserviceupplevelse är din främsta konkurrensfördel gentemot andra varumärken. Oavsett vilken bransch du är i eller vilken verksamhet du bedriver, behöver dina kundrelationer prioriteras. Vi hjälper din verksamhet att sticka ut och gör så att dina kunder känner sig uppskattade.

  Kundlojalitet ökar tillväxt

  Företag strävar efter att växa, expandera och nå en mer omfattande publik. Att erbjuda en enkel och bra kundresa skapar nöjda kunder – och nöjda kunder är mer benägna att sprida det goda med ditt varumärke utifrån hur fantastiskt de blir bemötta och hjälpta vilket de berättar för vänner, familjer, bekanta och även främlingar. Vi är experter på att göra kundresan effektiv och kvalitativ för dig och dina kunder.

  Möjlighet till affärsutveckling

  Du vet redan vikten av att vara flexibel och anpassningsbar för att ge bättre service och tillfredsställa dina kunder. Ingen annan del av din organisation förstår vad dina kunder tycker, vill och behöver bättre än kundservice eftersom kundkontakten sker där. Att samarbeta med oss som partner ger dig inte bara kundinsikt utan även tillgång till en bredare kompetens kring förväntningar från marknaden och lösningar på utmaningar.

  Öka vinst & intäkter

  Att arbeta med en professionell, effektiv och kvalitativ kundservice är att prioritera din kunds välmående och kundnöjdhet. Det hjälper dig att öka intäktsmöjligheter och möjliggör säljmöjligheter, dels för att en bra kundupplevelse skapar lojalitet vilket leder till fler affärsmöjligheter, direkt och indirekt genom att det goda ryktet förstärks och sprids.

  Datadrivna beslut

  Genom vår expertis och datadrivna verksamhet hjälper vi dig förstå och analysera information och indikatorer från din kundbas för att optimera din verksamhet. Du får kunskap om kontaktmönster, vanliga frågor och hur dessa kan elimineras, kundnöjdhet och mycket annat. Genom oss är det lätt att få de insikter du behöver för att fatta snabbare och smartare beslut.

  Kontakta oss

  010 - 184 00 00

  Öppet dygnet runt

  Rulla till toppen