Kund | Partner

Hjälp med telefonpassning

Responda är en leverantör av professionell svarsstjänst åt företag. Allt ifrån tillfällig hjälp med telefonpassning till helhetsansvar för växeltelefoni och kundtjänst.

Varför anlita hjälp med telefonpassning?

Det finns flera anledningar till varför det är klokt att hyra in hjälp med telefonpassning.

Många av våra kunder har förstått värdet av att fokusera på sin kärnverksamhet, dvs där deras expertis ligger, och låta experter på telefonpassning sköta hanteringen av telefontrafiken.

Få företag erbjuder hjälp med telefonpassning med samma kvalitet som Responda. Den avancerade tekniska plattform som används håller högsta kvalitet och våra telefonister har lång erfarenhet. Personalen specialutbildas och skräddarsys för kundens verksamhet. Allt för att kunna sköta telefonpassningen på ett så detaljerat och kompetent vis som möjligt.

Utifrån kundens behov tar Responda antingen hand om alla inkommande samtal till växelnumret. Eller besvara de samtal som inte hinns med. Den här nivån bestämmer ni själva. Oavsett var ambitionsnivån läggs kommer Respondas hjälp med telefonpassning vara helt självgående och representera klienten på ett professionellt och föredömligt vis.

Vi hälper dig vidare

Scroll to Top