Kalix Tele24, Personlig Svarsservice, Call4U och H1 Communication är numera en del av Responda Group. Välkommen till oss!

TJÄNSTER

Skalbar & flexibel service med kundupplevelse i fokus genom svarsservice & kundservice

Vi skapar framtidens servicelösningar

Företag och organisationer möter sin kund i en eller flera sammanhang och kanaler idag. Att enkelt komma i kontakt och få sitt ärende löst har aldrig varit viktigare och de verksamheter som fokuserar på kundnöjdhet och upplevelse lyckas bäst. Att jobba med en engagerad outsourcingpartner är ett enkelt och effektivt sätt att nå dit.

Responda Group är en expert på service och vi hjälper våra uppdragsgivare genom att vara ansiktet utåt där vi möter och hjälper slutkunder, medborgare och kontaktsökande antingen genom att lösa ärenden end-to-end eller att navigera till rätt person och funktion internt hos uppdragsgivaren.

Outsourcing handlar inte bara om att bli mer kostnadseffektiv och fokuserad. Det handlar om att investera i kundupplevelsen där vi som din engagerade outsourcingpartner fokuserar på effektivitet och flexibilitet för att hjälpa din verksamhet att behålla och maximera sin position på marknaden. Ni blir tillgängliga och erbjuder fantastisk service för era kunder.

Läs mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig att välja just den tjänst som passar ditt företag!

Så här tycker några av våra kunder

Kontakta oss

010-184 00 00

Öppet dygnet runt

Rulla till toppen