Kalix Tele24 och Personlig Svarsservice är numera en del av Responda Group. Välkommen till oss!

Kalenderhänvisning

Kalenderhänvisning

Gör er svarsservice ännu bättre med kalenderhänvisning. Vår kvalitativa service leverera värdeskapande kundupplevelser och stärkta relationer.

Dina kalenderhändelser uppdaterar automatiskt oss så att telefonisterna hela tiden har rätt information. Ni väljer vad ni vill att våra telefonister ska se – antingen visar ni ämnesraden eller så presenterar ni er kort och gott som Upptagen. Vi har integration mot de vanligaste kalendersystemen som Outlook, Google, Lotus Notes Domino med flera.

Telefonist på heltid

Här styr vi direkt era samtal på växelnumret till oss. Tillsammans under projekteringen går vi igenom hur ni vill att vi hanterar samtalen och hur och till vem de olika samtalen ska kopplas. Får vi inte svar på sökt person skickas medelande som mail, SMS eller chat. Läs mer under respektive tjänst. Vi hjälper er att välja just den tjänst som passar ert företag!

Telefonist vid behov

Här styr vi era samtal till oss när er telefonist inte är inloggad eller vid kö. Detta gör att ni alltid har en telefonist som är redo och tar de samtalen ni inte själva kan ta.

Seende telefonist

Beroende på vilket telefonisystem ni använder kan vi se om ni sitter upptagna i telefon och om ni är hänvisade på till exempel möte. Till tjänsten Telefonist kan även Kalenderkoppling med fördel användas

Se tjänsten Kalenderkoppling

Responda Telefonist kan tecknas för svar helgfria dagar 07.00-18.00 och som tillägg dygnet runt och alla dagar.

Läs mer om våra andra tjänster

Kontakt

Rulla till toppen