Kund | Partner

Telefonist

Telefonist

Det finns flera anledningar till varför det är smart att leja bort hanteringen av sin telefontrafik. Många av våra kunder har valt Responda för att kunna fokusera helhjärtat på sin kärnverksamhet.

Andra uppskattar det system som Responda använder sig av. En avancerad teknisk plattform som på ett felsäkert sätt kopplar samtalen internt och som ser användarens status. Alla samtal besvaras dessutom alltid i tid. Där ligger ett stort värde. En kund som kopplas fel, eller som får vänta för länge, kan vara en förlorad kund. Utifrån era behov kan vi antingen ta hand om alla inkommande samtal till växelnumret eller besvara de samtal som inte hinns med. Den här nivån bestämmer ni själva. Oavsett var ribban läggs kommer Responda vara självgående och representera ert företag på ett professionellt och föredömligt vis.

Vi erbjuder även kalenderkoppling mot system som Outlook Exchange, Google Kalender, Lotus Notes, First Class med flera.

Telefonist på heltid

Här styr vi direkt era samtal på växelnumret till oss. Tillsammans under projekteringen går vi igenom hur ni vill att vi hanterar samtalen och hur och till vem de olika samtalen ska kopplas. Får vi inte svar på sökt person skickas medelande som mail, SMS eller chat. Läs mer under respektive tjänst. Vi hjälper er att välja just den tjänst som passar ert företag!

Telefonist vid behov

Här styr vi era samtal till oss när er telefonist inte är inloggad eller vid kö. Detta gör att ni alltid har en telefonist som är redo och tar de samtalen ni inte själva kan ta.

Seende telefonist

Beroende på vilket telefonisystem ni använder kan vi se om ni sitter upptagna i telefon och om ni är hänvisade på till exempel möte. Till tjänsten Telefonist kan även Kalenderkoppling med fördel användas

Se tjänsten Kalenderkoppling

Responda Telefonist kan tecknas för svar helgfria dagar 07.00-18.00 och som tillägg dygnet runt och alla dagar.

Läs mer om våra andra tjänster

Kundtjänst

Läs mer

Kalender
hänvisning

Läs mer

Mobil
hänvisning

Läs mer

Kontakt

Scroll to Top