Kund | Partner

Telefonist på distans

Växeltjänster är ett övergripande namn för alla tjänster som har med ett företags telefonväxel att göra. Telefonpassning, koppling av samtal, kösystem och telefonsvarare, för att nämna några

Låt Responda sköta era växeltjänster

Responda är specialister inom branschen och tar hand om växeltjänster åt företag i en mängd olika branscher och geografisk lokalisering.

Varje kund är unik och Responda anpassar sina växeltjänster utifrån varje kunds individuella önskemål och behov. Alltifrån att ansvara för ett företags hela telefonväxel till ett mindre engagemang i form av de samtal och bitar som inte hinns med. Eller som en tillfällig partner under intensiva perioder när det uppstår extra behov. Respondas personal specialutbildas och skräddarsys för varje kunds verksamhet. Allt för att kunna besvara frågor på ett så detaljerat och kompetent vis som möjligt.

Responda använder sig av en avancerad teknisk plattform som på ett felsäkert sätt internkopplar samtal. Alla samtal besvaras dessutom alltid i tid. Där ligger ett stort värde. En kund som kopplas fel, eller som får vänta för länge, kan vara en förlorad kund.

Kontakta oss idag för att diskutera hur Responda kan hjälpa till att utveckla era växeltjänster!

Vi hälper dig vidare

Scroll to Top