Kalix Tele24, Personlig Svarsservice, Call4U och H1 Communication är numera en del av Responda Group. Välkommen till oss!

H1 en del av Responda Group

Responda Group förvärvar H1 Communication och stärker sin position som en ledande leverantör av kundservicelösningar i Norden

Responda Group, en ledande leverantör av svars- och kundservice, har avtalat om att förvärva H1 Communication (”H1”), ett nordiskt BPO-företag med en imponerande kundbas och lång erfarenhet inom kundservice.

 

Det strategiska förvärvet av H1 är en viktig milstolpe i Responda Groups tillväxtstrategi och stärker Responda Groups position som en ledande leverantör inom kundservice i Norden. Genom att sammanföra de bästa resurserna och expertisen från båda företagen kommer Responda Group att kunna fortsätta utveckla sitt erbjudande och samtidigt effektivisera och ytterligare förbättra kundupplevelsen för sina kunder.

 

“H1 har sedan starten varit en kompetent och innovativ leverantör av kundservice, och vi är mycket glada över att välkomna dem till Responda Group”, säger Marcus Lindqvist, VD för Responda Group. “Genom detta förvärv stärker vi ytterligare vår position på marknaden och kan därför erbjuda ännu mer värde till våra kunder genom att kombinera vår expertis och resurser.”

 

“Vi ser fram emot att bli en del av Responda Group och tillsammans skapa ännu större värde för våra kunder”, säger Mona Silfver, VD H1 Communication. “Genom att kombinera båda företagen kommer vi att kunna erbjuda ännu mer heltäckande och innovativa kundservicelösningar som möter våra
kunders specifika behov.”

 

Detta förvärv markerar en ny era för Responda Group, tillsammans kommer gruppen omsätta närmare 300 miljoner kronor och bestå av över 500 kvalificerade kundservicemedarbetare som hanterar uppemot 10 miljoner kundkontakter årligen. Företaget fortsätter därmed att leverera högkvalitativa svars- och kundservicetjänster för att hjälpa sina kunder att nå sina affärsmål och leverera en fantastik kundupplevelse.

 

För ytterligare information och frågor kontakta:
Marcus Lindqvist, VD Responda Group AB
Tel: 070-252 85 63
Mail: marcus.lindqvist@respondagroup.com

 

Om H1 Communication
H1 Communication är ett nordiskt BPO-företag med europeiska samarbetspartners som erbjuder outsourcing av kundservice, teknisk support, PKI-tjänster och svarsservice. Som Nordens största delägarledda branschaktör bygger H1 kundnära samarbeten med stort engagemang och kontinuitet i alla lägen. H1 är ISO 9001/14001/27001/18295 certifierad och med enheter runt om i Norden erbjuds alla tjänster på samtliga nordiska språk dygnet runt, året om.

Kontakta oss

010-184 00 00

Öppet dygnet runt

Rulla till toppen