Kalix Tele24 och Personlig Svarsservice är numera en del av Responda Group. Välkommen till oss!

MEDLEMSSERVICE

Optimera din medlemsservice med outsourcade tjänster

Vi erbjuder en bred och dedikerad medlemsservice som är utformad för att hantera prenumerationsfrågor, givarservice och hantering av kundklubba effektivt och träffsäkert. När du väljer oss som outsourcing-partner inom medlemsservice kan du alltid vara säker på att era medlemmar är i goda händer.

Genom vår medlemsservice kan vi bland annat hjälpa er med:

 • Prenumerationsfrågor:

  Vi har många års erfarenhet av att hantera frågor och ärenden relaterade till prenumerationer. Oavsett om det gäller adressändringar, leveransproblem eller prenumerationsuppgraderingar kan du lita på att vi tar hand om det effektivt och professionellt för att säkerställa nöjda kunder.

 • Givarservice:

  Vi erbjuder en professionell och vänlig support för dina givare och donatorer. Där hanterar vi donationer, kvitton och förfrågningar med en personlig touch som stärker din relation med givarna och visar din uppskattning.

 • Kundklubbar:

  Kundklubbar är ofta en viktig kanal för företag att belöna och skapa ett engagemang hos sina mest lojala kunder. Vi agerar kundservice åt ett flertal olika kundklubbar där vi hanterar och administrerar alla ärenden kring kundklubben. Allt från specialerbjudanden till medlemsförmåner och poängadministration.

Varför ska du outsourca kundservicen och administrationen av er medlemsservice?

 • Expertis
  Vårt team består av erfarna kundservicemedarbetare med bred kunskap inom prenumerationer, givarservice och kundklubbar
 • Kundfokus
  Vi har dedikerade medarbetare som fokuserar på dina medlemmar och säkerställer en bra kundupplevelse
 • Effektivitet
  Vi hanterar ärenden snabbt och noggrant för att minska risken av förlorade medlemmar
 • Skalbarhet
  Vår tjänst kan anpassas efter dina unika behov och är skalbara i takt med att din organisation växer. Vi finns tillgängliga dygnet runt, året om eller bara vid behov.

Vår medlemsservice hjälper dig att bygga starka och långvariga relationer med dina medlemmar samtidigt som vi effektivt hanterar frågor kring er kundklubb. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi hjälpa er kan anpassa våra tjänster för att möta era specifika behov och stärka er organisation. Vi ser fram emot att hjälpa dig att optimera din medlemsservice och öka er kundlojalitet!

Kontakta oss

010 - 184 00 00

Öppet dygnet runt

Rulla till toppen