Kalix Tele24, Personlig Svarsservice, Call4U och H1 Communication är numera en del av Responda Group. Välkommen till oss!

Kundtjänst

Professionellt, tryggt, alltid i tid och med hjärta

Vårt kundtjänst-erbjudande anpassas helt och hållet efter era behov. Med vår assistans kan ni fokusera på er kärnverksamhet och vara trygga i vetskapen om att ert företag representeras på ett föredömligt vis.

I dagens informationssamhälle ställs det allt större krav på en kundtjänst. Frågorna blir fler samtidigt som det förväntas snabbare och mer utförliga svar. Krav som kan varaa svåra att leva upp till.

Responda Group är specialister inom området och erbjuder möjligheten att helt eller delvis sköta er kundtjänst. Eller att kliva in tillfälligt under intensiva perioder när det uppstår extra behov. Vi hittar tillsammans en lämplig nivå på vårt samarbete. Oavsett var ribban läggs kommer Responda Group vara självgående och representera ert företag på ett professionellt och föredömligt vis.

Våra medarbetare specialutbildas och skräddarsys för er verksamhet. Vi tillhandahåller en teknisk lösning för att kunna arbeta i era system. Allt för att kunna få tillgång den information som krävs för att besvara frågor på ett så detaljerat och kompetent vis som möjligt.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig att skapa framtidens servicelösningar.

Läs mer om våra andra tjänster

Kontakt

Rulla till toppen