Kund | Partner

Svarstjänst

Responda Group tillhandahåller professionell svarstjänst åt företag. Allt ifrån tillfällig telefonpassning till helhetsansvar för växeltelefoni och kundtjänst.

Som en svarstjänst i tiden anpassar Responda Group sig efter kundens behov och tar hand om precis det som kunden efterfrågar. Vilket innebär individuella lösningar som spänner från ett företags hela inkommande telefontrafik och kundtjänst, till en mindre del i form av de samtal och bitar som inte hinns med. Eller som en tillfällig svarsservice under intensiva perioder när det uppstår extra behov.

Varför anlita en professionell svarstjänst?

Genom att anlita Responda Groups svarstjänster frigör ni resurser och kan fokusera på kärnverksamheten. Många av våra kunder upplever att de kan maximera sin lönsamhet genom att outsourca svarsservice och andra serviceområden man egentligen inte är experter inom. På så vis kan allt krut läggas på de områden där kompetensen finns.

Genom vår långa erfarenhet och avancerade tekniska plattform kan vi representera ert företag på ett föredömligt vis. Våra telefonister specialutbildas och skräddarsys efter kundens verksamhet. Responda Groups noggrannhet gör att kunden inte uppfattar att det är ett externt bolag som sköter svarstjänsten. Precis som vi vill ha det!

Kontakta oss idag så berättar vi mer om Responda och om hur vi kan effektivisera era svarstjänster!


Läs mer om hur vi kan hjälpa dig att skapa framtidens servicelösningar.

Vi hjälper dig gärna