Kalix Tele24, Personlig Svarsservice, Call4U och H1 Communication är numera en del av Responda Group. Välkommen till oss!

Svarstjänster

Responda Group erbjuder skräddarsydda och professionella svarstjänster som möter ditt företags unika behov. Vår expertis sträcker sig från tillfällig telefonpassning till fullständigt ansvar för hela er växeltelefoni och kundtjänst.

Anpassade lösningar inom svarstjänster

Som en svarstjänst i framkant anpassar vi oss efter våra kunders önskemål. Vi levererar skräddarsydda lösningar som täcker allt från hantering av hela er inkommande telefontrafik och kundtjänst till att hantera de mindre bitarna som behöver extra uppmärksamhet. Våra tjänster sträcker sig även till att fungera som tillfällig svarsservice under intensiva perioder när behovet ökar.

 

Varför outsourca er svarstjänst till oss?

Genom att använda Responda Groups svarstjänster frigör ni värdefulla resurser och kan fokusera på er kärnverksamhet. Många av våra nöjda kunder har upptäckt att de kan maximera sin lönsamhet genom att outsourca svarsservice och andra serviceområden som egentligen ligger utanför deras expertområde. Genom vår gedigna erfarenhet och avancerade tekniska plattform kan vi representera ert företag på ett sömlöst sätt. Våra telefonister är specialutbildade serviceproffs som är vana vid att hantera olika typer av samtal. Ni väljer hur vi ska hantera era samtal.

Kontakta oss idag för att effektivisera era svarstjänster

Varför vänta? Kontakta oss idag för att lära dig mer om Responda och hur vi kan göra ditt företags svarstjänster mer effektiva. Med vårt engagemang och expertis kan ni tryggt överlåta ansvaret för er svarsservice till oss och fokusera på att driva ert företag framåt.

 

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig att skapa framtidens servicelösningar.

Vi hjälper dig gärna

Rulla till toppen