Kund | Partner

Telefonpassning

Välkommen till Responda – vi kan telefonpassning! Vi är en professionell leverantör av svarstjänster till företag med allt från telefonpassning och kundtjänst till mobil- och kalenderhänvisning. Vi tar ett helhetsansvar för våra kunders växeltelefoni och är noga med att alltid representera företaget på et professionellt och föredömligt vis.

Att ta hjälp av Responda betyder att du, med säkerhet, kan lämna över din telefonpassning till experter och istället lägga din tid och fokus på just din kärnverksamhet. Med vår hjälp besvaras alla samtal i god tid och risken för felkopplingar internt är minimal då vi enbart arbetar med en avancerad teknisk plattform som grund.

Telefonpassning kan betyda kundtjänst

I dagens samhälle där information är en valuta ställs allt större krav på ett företags kundtjänst och svarsservice. För många företag kan det vara svårt att hinna med frågor och inkommande samtal, tiden läggs ofta på befintliga kunder. Genom att ta hjälp av Responda med er telefonpassning är detta inte längre ett problem. Vi har lång erfarenhet och är specialister inom området. Vi erbjuder möjligheten att helt eller delvis sköta er kundtjänst och telefonpassning, tillsammans hittar vi en bra nivå på samarbetet.

Låt specialutbildad personal ta hand om er telefonpassning

För att verkligen kunna kalla oss experter på telefonpassning specialutbildas all personal på Responda. Våra telefonister har lång erfarenhet och skräddarsys för varje uppdrag. Allt för att kunna sköta kundens telefonpassning på ett så detaljerat och kompetens vis som möjligt.

Utifrån varje kunds behov tar vi fram en samarbetsmodell. Antingen tar vår telefonpassning hand om alla inkommande samtal till växelnumret eller så kan vi besvara de samtal som inte hinns med. Oavsett vilket typ av samarbete vi har lovar vi på Responda att vara självgående och alltid sköta er telefonpassning på bästa sätt.

Kvalificerad telefonpassning till alla branscher och företag

Som en etablerad och kvalificerad partner för telefonpassning är Responda valet för många företag, både stora och små, inom många olika branscher. Våra kunder inkluderar bland annat Dreamwork, Digital Inn, Formpipe Software, Säkra och Globen Ögonklinik. Oavsett vilken typ av hjälp du behöver är vi på Responda säkra på att vi kan hjälpa dig med din telefonpassning.

Välkommen att ta kontakt med oss på Responda om du vill veta mer om våra tjänster kring telefonpassning, kundtjänst och annan svarsservice. Vi tar gärna emot ditt samtal och svarar på alla dina frågor!

Vi hälper dig vidare

Scroll to Top